fbpx

АПАРТАМЕНТИ В СГРАДА РУСАЛКА

ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА!!! БЕЗ ТАКСА ЗА ПОДДРЪЖКА!!!
Имаме удоволствието да Ви предложим за продажба 2 броя едностайни и 4броя двустайни апартаменти в новоизграждаща се четириетажна жилищна сграда, разположена на 200м. от плажа на красивия черноморски курорт Обзор в нов бързоразвиващ се квартал. Търговските улици са на 5мин. пеша. Цените на апартаментите са от 34 000 евро до 75 800 евро в зависимост от етажност, изложение и площ. В определените цени са включени: чиста площ на апартамента и съответната площ от общите части на сградата. В строителството на сградата се влагат висококачествени материали – висок клас дограма, тухли и топлоизолационна система.
Степен на завършеност ще бъде: бани и тоалетни напълно завършени с теракот, фаянс, мивки, душ батерии и бойлер, стени шпакловани и боядисани с латекс, ламинат и теракот за подова настилка, монтирани интериорни и екстериорни блиндирани входни врати, изводи за климатици, оборудван кухненски тракт, завършени общи части и дворно пространство. В имота и пред него е осигурено паркиране. Сградата няма такса за поддръжка. Към момента сградата е изградена в груб строеж.Работи се по довършителните дейности.
Срокове за завършване: авършена сграда /акт 15/ до 30.04.2022г. и удостоверение за въвеждане в експлоатация /акт 16/ до 30.05.2022г.
Начин на плащане: депозитна вноска /стоп капаро/ – 2000евро; при подписване на предварителен договор /до 14 дни след депозитната вноска/ – 10% от стойността на апартамента; на акт 14 – 40 % ; на акт 15 – 40 % и при получаване на акт 16 10%. Има възможност и индивидуално договаряне според възможностите и потребностите на клиентите. Съдействие за банков кредит. БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!