fbpx

ЛУКСОЗЕН ТРИЕТАЖЕН УЮТЕН ДОМ В ОБЗОР!!!

ПРЕКРАСЕН, УЮТЕН, ДОКОСНАТ ОТ СЛЪНЧЕВ  ЛЪЧ И МОРСКИ БРИЗ ДОМ, С ЛУКС НА СЪВРЕМИЕТО И ПЛОДОРОДИЕТО НА ЗЕМЯТА, КОЙТО ТЪРСИ СВОИТЕ СТОПАНИ

                               в гр. Обзор  ; ЦЕНА € 298 900 ;  РЗП 231кв.м. ; Парцел 509кв.м.

ИЗГРАДЕНО ЛОКАЛНО ОТОПЛЕНИЕ С КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ; СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ; КЛАДЕНЕЦ С ПОСТОЯНЕН ДЕБИТ; МОРСКА ПАНОРАМА; ТИШИНА И УЮТ; ОВОЩНИ ДЪРВЕТА; ПОДДЪРЖАН ДВОР; ЗА ЦЕЛОГОДИШНО ОБИТАВАНЕ; СЪВРЕМЕННА ФУНЦИОНАЛНА И УЮТНА КЪЩА;

Луксозна триетажна  къща в гр. Обзор с парцел  509 кв.м. Разположена е на 800м. от плажа и на 300м. от търговските улици на курорта в тих и спокоен квартал в имот с денивелация и гарантирана панорама към морето. Къщата е напълно обзаведена, с акт 16 от 2014г. в перфектно състояние и готова да посрещне новите си собственици. Осигурено паркиране в имота. Разгъната площ на сградата е 204кв.м. В дворното пространство са засадени много плодни дървета: череши, праскови, смокини и др. Има ръчно изработен кладенец с постоянен дебит. Перфектната къща за целогодишно обитаване. На новите собственици ще бъдат на разположение:

Сутерен на площ от 77.00кв.м., състоящ се от коридор, голяма стая /складово помещение/ , перално помещение  и котелно помещение с котел на пелети 25кВт, комбиниран бойлер към котела и на слънчеви колектори.

         Първи етаж на площ от 77.00кв.м. се състои от просторна дневна с оборудван кухненски тракт с директен достъп към закрита лятна веранда, самостоятелна спалня,  голяма баня с душ кабина, помещение за инвентар и склад. В коридора е вграден огромен гардероб. Достъпът до етажа е възможен както от централния вход, така и директно от дворното пространство.

На втори етаж на площ от 77.00кв.м. са обособени две самостоятелни спални с обща панорамна източна тераса, кабинет, голяма баня и дрешник.

Къщата и дворът се продават с цялото оборудване, обзавеждане и всички прекрасни подобрения.

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!!!