КЪЩА ЗА ГОСТИ В ГР. ОБЗОР НА 200м. от плажа

КЪЩА ЗА ГОСТИ В ГР. ОБЗОР НА 200м. от плажа

ЦЕНА 251 800 евро ; БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

Къща за гости в ново изградена курортна зона на гр. Обзор, само на 200 м от плажа и на 120м. от търговската улица на града с морска панорама. Сградата е на два етажа по 175кв.м. , едноетажна лятна постройка на площ от 35кв.м. и двор на площ от 513кв.м.Къщата разполага с общо 13 стаи и един двустаен апартамент. Стаите са хотелски тип (единични, двойни, тройни) със самостоятелни бани, кабелна телевизия, хладилници, климатици и тераси.
Къщата е построена в периода 1997-2001 година с акт 16. Топлата вода се осигурява най-вече от слънчеви колектори (слънчеви панели 7 бр. и 3 бойлера – 1х 500 л и 2 х 200 л).

На разположение на гостите е панорамна тераса с напълно оборудван кухненски кът с барплот и условия за самостоятелно приготвяне на храна. В двора е на разположение детски кът с люлка и достатъчно место за детски игри, обградено с цветя. За гостите са осигурени и 4бр. паркоместа в имота.


На 50 метра от къщата се намират два прекрасни парка с много зеленина и фонтани, с детски атракции от рода на яздене на понита, каране на електровелосипеди , въртящи се водни сфери -любима атракция за децата, безплатен открит фитнес център и др. В радиус от 200-300 м. има минимум 20 обекта за хранене и голям хранителен магазин. Центърът на градчето е на 15 минути това е истински курортен град, където разхождайки се, може да стигнете до всички кътчета на градчето без да се налага използване на транспорт.
БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

Tags,

БългарскиEnglishРусский