fbpx

Къща за гости в Обзор – ТОП ЛОКАЦИЯ !!!

КЪЩА ЗА ГОСТИ в гр. Обзор, на 480м. от плажа

ТОП ЛОКАЦИЯ !!! ЦЕНА 159 500 евро

за собствен дом, за отдаване под наем или търговия

    Четири етажна къща за гости в гр. Обзор с РЗП 324кв.м. и парцел 448кв.м. с допълнителна постройка на площ от 70кв.м. Имотът е с лице към търговска улица от 21.60м.; на разстояние от 480м. от плажа и на 240м. от крайморските паркове. Подходяща, както за целогодишно обитаване, така и за отдаване под наем. Има възможност за поставяне или изграждане на поне 3 търговски обекта към прилежащата улица. Сградата е построена през 1986г., изпълнена по традиционен начин: стоманобетонна конструкция, тухли единични, външна ПВЦ дограма и вътрешно двураменно стълбище. На новите собственици ще бъдат на разположение:

Сутерен на площ от 55кв.м., състоящ се от коридор, склад, котелно помещение и санитарен възел – готов за използване!

Първи етаж на площ от 107кв.м. състоящ се от гараж на площ от 31кв.м., самостоятелна стая 19кв.м. към него и обзаведен апартамент на собственика на площ от 47кв.м., състоящ се от всекидневна, спалня, кухня и санитарен възел – готов за обитаване!

Втори етаж на площ от 107кв.м. с обособени 3бр. напълно обзаведени хотелски тип стаи със самостоятелни санитарни възли и тераси, както и 2бр. самостоятелни стаи с общ санитарен възел, всяка от тях с тераса – готов за отдаване под наем!

Трети етаж /тавански, с височина от 1.20м. до 2.60м./ на площ от 55кв.м. с предвидени 2бр. самостоятелни стаи с общ санитарен възел и кухня, степен на завършеност: мазилка, замазка, дограма, ел. инсталация!

Покрива е изпълнен с дървена покривна конструкция, покрит с керемиди и монтирани улуци. Градоустройствените показатели за имота са Пл.=45%; Кинт.=1.20 и Нк=10.00м. и позволяват допълнително надстройка и пристройка към съществуващата сграда. Къщата е обитавана до края на 2021г., запазена и поддържана

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!!!