fbpx

НОВА СГРАДА “LUXE 1” НА ПЪРВА ЛИНИЯ в ОБЗОР

ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА!!! ТОП ЛОКАЦИЯ!!! ПРЕД АКТ 15 В МОМЕНТА!
ЛУКСОЗНА СГРАДА ‘LUXE 1’ НА ПЪРВА ЛИНИЯ в гр. ОБЗОР, ЦЕНТРАЛЕН ПЛАЖ
Имаме удоволствието да Ви предложим за продажба 11 броя двустайни /9 продадени /и 6 броя тристайни апартамента /4 продадени/ в новоизграждаща се девететажна многофункционална луксозна сграда, непосредствено до крайбрежната алея на прекрасния централен плаж в слънчевия и красив черноморски курорт Обзор. В непосредствена близост: хранителен магазин, поликлиника, детска площадка; на 5мин. пеша от обновения център и търговските улици и ресторанти. Сградата ще разполага със собствен подземен паркинг, модерен спа център, малък открит басейн, панорамен открит бар, модерен асансьор и всичко необходимо за да се насладите на удобствата, панорамата и приятните мигове, както на летния сезон, така и през цялата година. Апартаментите са просторни, с панорама към морето, с мисъл за свобода, пространство и уют. В строителството на сградата се влагат висококачествени материали – висок клас дограма, тухли и топлоизолационна система. Степен на завършеност ще бъде: бани и тоалетни изпълнени ВиК, замазка, мазилка; стени на мазилка, подове на замазка , монтирани интериорни и екстериорни блиндирани входни врати, изводи за климатици, луксозно завършени общи части и модерен асансьор, видеонаблюдение и контрол на достъпа. Има възможност за завършване и обзавеждане на жилищата по избор на клиента. Възможност за закупуване и на паркомясто по договаряне. Собствениците ще могат да ползват модерния спа център с отстъпка. Сградата ще има такса за поддръжка 5 евро на квадратен метър за година. Срокове на строителството: акт 15 /завършена сграда/ – м. юли 2023г. и акт 16 /Удостоверение за въвеждане в експлоатация/ – м. ноември 2023г. Към момента се извършват довършителните работи.
Апартаментите са на площ от 70кв.м. до 166кв.м. Цените са от 1300 до 1800евро/кв.м., в зависимост от етажност, изложение, функционалност и площ.
Начин на плащане: авансова вноска – 30% ; на акт 14 /груб строеж/ – 30%; на акт 15 30% и на акт 16 10% Обявената цена е с ДДС.
Възможност за покупка при договаряне на индивидуален план за разсрочено плащане.
За повече информация и други наши предложения може да посетите: https://imoti-obzor.com