fbpx

5 ИНДИВИДУАЛНИ КЪЩИ “ОБЗОР 1” – ПРОЕКТ!!!

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ГРАД ОБЗОР!!!

ИМАМЕ ПРИВИЛЕГИЯТА ДА ВИ ПРЕДСТАВИМ ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! НОВ ИНОВАТИВЕН ПРОЕКТ, ИЗРАБОТЕН ОТ ВОДЕЩИ ПРОЕКТАНТИ В БЪЛГАРИЯ.

ПРЕДМЕТ НА ПРОДАЖБА СА 5 /ПЕТ/ САМОСТОЯТЕЛНИ КЪЩИ С ИНДИВИДУАЛНИ ВХОДОВЕ И ГРАДИНИ, В НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА,  РАЗПОЛОЖЕНА НА 700м. ОТ МОРЕТО И НА 400м. ОТ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА. ПАНОРАМА МОРЕ И ПЛАНИНА

ЦЕНИ ОТ 206 000 евро до 236 900 евро 

подробно описание в приложената таблица с площи

Тишината, уюта и спокойствието са гарантирани. Всяка къща ще е на три етажа и сутеренен гараж за два автомобила, със собствено стълбище и дворно пространство към нея. На първи жилищен етаж се разполагат дневна с кухненски бокс и трапезария с голяма тераса към морето. На втори етаж има две спални, с две бани и тераса. На третия етаж има трета спалня /кабинет, ателие/ със санитарен възел и панорамна тераса.

Ще се влагат висококачествени материали – висок клас дограма, тухли и топлоизолационна система. Степен на завършеност ще бъде по БДС: с външна дограма и парапети, входни и интериорни врати – монтирани, външни стени – мазилка с топлоизолация  покрив с топло и хидроизолация, дворно пространство с озеленяване, ВиК и Ел инсталации -завършени, вътрешни стени, стълбища, коридори и стаи, бани – мазилка , замазка, тераси и външни стълбища – гранитогрес и парапети, изводи за климатици, гаражни врати – монтирани, ограда и вертикална планировка, включително подход за автомобили и зона за маневриране – изпълнени. Окабеляване – интернет, телевизия, видеонаблюдение.

Такса за поддръжка няма.

Срокове на строителството: Начало на строителството месец декември 2023г.; акт 14 април 2024г.; акт 15 ноември 2024г. и акт 16 до декември 2024г. Начин на плащане: 10 – 20% при подписване на договор; 20- 30% при акт 14; 30 – 40% при акт 15 и 20- 30% при акт 16. Възможност и за индивидуален план за изплащане според възможностите на купувача.