fbpx

АПАРТАМЕНТИ В СТРОЕЖ НА 5мин. пеша от плажа в Обзор

ЕДНОСТАЙНИ – 9 ; ДВУСТАЙНИ -5 ; ТРИСТАЙНИ – 1

ЦЕНИ ОТ 58 100 евро до 117 000 евро, в зависимост от площ, етажност и изложение !

🚩Предлагаме Ви за продажба апартаменти в новоизграждаща се сграда на 5мин. пешеходно разстояние от плажа на град Обзор📌 от доказал се инвеститор. В сградата все още може да резервирате девет едностайни, пет двустайни и един тристаен апартамент. В обявените цени са включени и 35 кв. м. идеални части от имота, които гарантират паркирането 🅿️ на един автомобил за апартамент. Сградата ще има такса поддръжка. В сградата все още може да резервирате девет едностайни, пет двустайни и един тристаен апартамент. Свободните апартаменти, площта, цените и разпределенията на етажите може да разгледате в приложените снимки към обявата🔗.
Степен на завършеност:
Входна врата, подове: дневни и коридори – гранитогрес, спални – ламиниран паркет, стени и тавани: бял латекс, бани/WC: теракот на пода, фаянс по стените, моноблок, мивка със смесител и шкаф с огледало над нея, душ смесител, бойлер 80л. , поставки за сапун и тоалетна хартия, стенни закачалки, вентилатор, напълно изградена ел. инсталация с контакти, ключове, осветителни тела, окабеляване за интернет и телевизия, напълно изградена ВИК инсталация (в кухните „на тапи“), балкон с мразоустойчив гранитогрес и парапет, климатик в дневните, интериорни врати.
Начин на плащане
– 5,000 (пет хиляди) евро депозит при подписване на резервационна форма;
– 1 вноска 30% при сключване на предварителен договор (с приспадане на депозита);
– 2 вноска 30% на кота +0.00 ;
– 3 вноска 30% на акт 14 (завършен груб строеж);
– 4 вноска 10% при въвеждане на сградата в експлоатация (акт 16) и прехвърляне правото на собственост върху имотите с нотариален акт.
Срок на завършване на сградата месец юни 2025г.
Други:
Годишна такса за поддръжка на общите части на сградата и двора – 5 (пет) евро на кв. м. от общата площ на апартамента. Договор за поддръжка за срок от 5 (пет) години се сключва при прехвърляне правото на собственост върху имота с нотариален акт.
🛌 🛀 🔑 🔗 🚾 🚩 📌 🅿️