fbpx

ЛУКСОЗЕН ТРИЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ В ГРАД ОБЗОР НА 200м. от морето

Парцел 1463кв.м. , етажи 4, разгъната площ 2440кв.м. 32 апартамента;  цена 2 900 000 евро; максимален капацитет – 175 гости.

Предлагаме Ви за продажба тризвезден хотел с басейн и ресторант в гр. Обзор. ТОПЛОКАЦИЯ:  5минути от плажа и 5 минути от търговските улици.  Продава се не само имот, но и отлично разработен бизнес, снабден с всички необходими категоризации и разрешителни.  Хотелската част се състои от:

Първи етаж:  лоби бар;  ресторант – закрита зала и външна веранда – 155места; стаи за персонал – 2бр.; перално и 8 апартамента;

Втори етаж: 9 апартамента

Трети етаж : 9 апартамента

Четвърти етаж: 6 апартамента с открита панорамна тераса

В имота допълнително са на разположение: открит басейн  с пространство за шезлонги и чадъри; воден бар; люлки;  паркинг за 18 автомобила, както и параклис!

Всички апартаменти са луксозно обзаведени: оборудвана кухня, хладилник, телевизор, климатик, спални, разтегателни дивани, гардероби и всичко необходимо за комфорта и удобството на гостите + тераса. Апартаментите са на площ от 52 до 80 кв.м., като на последния етаж е разположен президентски апартамент  от 263кв.м. с панорамна тераса!

Осигурени са кабелна телевизия, интернет, видеонаблюдение и СОТ