fbpx

ЛУКСОЗНА ЧЕТИРИЕТАЖНА КЪЩА В ГР. ОБЗОР

РЗП 277.13кв.м. ЦЕНА 271 00 евро

Луксозна четириетажна къща в гр. Обзор с прилежаща реално обособена част от двора 330кв.м. Разположена е на 800м. от плажа и на 200м. от автогарата  на курорта в тих и спокоен квартал в имот с денивелация и гарантирана панорама към морето. Къщата е напълно обзаведена, с акт 16 от 2011г. в перфектно състояние и готова да посрещне новите си собственици. Осигурено е паркиране в имота. Разгънатата площ на сградата е 277кв.м. В дворното пространство са засадени туи, цветя, направена е каменна пътечка. Подходяща за обитаване едновременно от четири семейства.

 

 

На новите собственици ще бъдат на разположение:

       Сутерен на площ от 58.40кв.м., състоящ се от коридор, голяма стая /складово помещение/ с вход, както от стълбищната клетка, така и от дворното пространство. Пред източната част е обособено покрито дворно пространство, което може да се обособи допълнително като летен кът /лятна кухня/.

        Първият етаж на площ от 82.42кв.м. е обособен като самостоятелен тристаен апартамент, състоящ се от антре;  хол с кухненски тракт и панорамна източна тераса, която има директен достъп от двора; две самостоятелни спални със санитарен възел. Етажът е обзаведен с луксозни мебели от Икеа.

На втория етаж на площ от 80.33кв.м. са обособени два самостоятелни апартамента: едностаен /студио/, състоящ се от хол с кухненски бокс, санитарен възел и тераса и двустаен, състоящ се от хол с кухненски бокс, санитарен възел, самостоятелна спалня и тераса.

Третият етаж на площ от 55.95кв.м. е изпълнен като двустаен апартамент, състоящ се от хол с кухненски бокс, санитарен възел, самостоятелна спалня и панорамна тераса с изглед към Обзорския залив.

Покривът е със стоманобетонна плоча и дървена покривна конструкция, покрит с керемиди, като е осигурен достъп за неговото обслужване.