fbpx

ТРИСТАЕН ПАНОРАМЕН АПАРТАМЕНТ!!! ПЪРВА ЛИНИЯ !!!

ПЛОЩ 103.77 кв.м. ; ЦЕНА 115 500 евро

📌Първа линия; ПАНОРАМА!🚩 Готов за нанасяне! Тристаен  апартамент за продажба в затворен комплекс в гр. Обзор, на площ от 90.82кв. м. , с общи части 103.77кв.м. Югоизточно изложение с панорама към морето.  Разположен на етаж втори  в четириетажна сграда. Жилището се състои от антре, просторна всекидневна с оборудван кухненски тракт и панорамна тераса, родителска спалня със санитарен възел и тераса, втора спалня и втора баня. От всекидневната посредством голяма тераса и стълби е осигурен директен достъп до плажа. Двете спални и всекидневната са с монтирани климатици. Апартамента е подходящ както за целогодишно обитаване, така и за лятна почивка или отдаване под наем.

Собствениците могат да ползват всички услуги и удобства на територията на комплекса: Предлагащи се удобства и услуги на територията на комплекса: басейни, ресторанти, барове, спортни игрища, спа център и др. Осигурена е денонощна охрана и видеонаблюдение.

Има годишна такса за поддръжка и управление от 3066лв., която включва: почистване и поддръжка на общи площи, озеленяване и басейни, абонамент и поддръжка асансьор, телевизия и интернет, денонощна охрана и видеонаблюдение, общи разходи за ток и вода, управление на имота, общо събрание на етажната собственост, техническа поддръжка на инсталациите и съоръженията,  фонд ремонт / сгради, открити тераси, фасади, улуци, общи части, басейни/  ползване на басейни,  шезлонги и фитнес без допълнително заплащане, Има възможност за сключване на договор за отдаване под наем на апартамента. Допълнително договаряне за ползване на паркомясто в комплекса и сключване на едногодишен договор. През летния сезон за удобство на живущите е осигурен автобус по разписание до град Обзор.